Oud Nieuws Van Maandag 6 Januari 2014

Toegevoegd op maandag 6 januari 2014, 21:59
Laatste update maandag 6 januari 2014, 21:59
Geschreven door Gregory

Ik had gehoopt onze officiële terugkeer uit vakantiemodus te kunnen inzetten met een iets positievere noot. Jammer genoeg wordt deze oud nieuws meteen gedomineerd door het overlijden van een rocklegende. Twee dagen geleden is Phil Everly, een van de twee befaamde Everly Brothers, onverwacht komen te gaan. De rock ’n roll hall of famer werd 74.

Een hommage aan Phil Everly

Wat gebeurd is gebeurd en alles wat wij nu nog schrijven staat vast al op een andere nieuwssite neergepend. Dat meneer Everly één van de allergrootsten was staat buiten kijf. Rolling Stone Magazine verwees zo onder meer naar The Everly Brothers als “het belangrijkste zangduo uit de rockgeschiedenis”. Beelden zeggen meer dan woorden en dus hebben wij voor u als eerbetoon drie van onze favoriete Everly Brothers nummers uitgekozen.

Crying In The Rain

Bye Bye Love

All I Have To Do Is Dream

Beluister nu al de nieuwe plaat van Bruce Springsteen

Ook “The Boss” is terug uit vakantie. Beluister High Hopes hier:


RBM #2 is er

Je moet al onder een steen geleefd hebben wil je er nog niks over opgevangen hebben. Toch gaan we hem nog eenmaal door je neus duwen. De nieuwe RBM is er en hij is hier te lezen.

Crossbonefest komt met affiche en uurrooster

Eén van onze favoriete festivals Crossbonefest heeft vandaag uitgepakt met de volledige affiche. Voor de vroege planners onder jullie staat ook de uurrooster al online. Meer info vind je hier terug.

Rock Herk staat nog steeds te koop

Altijd al een festival willen kopen? Rock Herk, het oudste alternatieve festival van België, staat nog steeds in de solden voor maar 150.000 euro.

Yves is misschien wel de coolste kerel ooit!

Mensen die een beter 2013 hadden dan u? Al zeker deze Yves Van Laer! Yves heeft vorig jaar een paar concertjes bezocht en dat wou hij graag met ons delen. Bekijk het hier.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!