Oud nieuws van maandag 13 januari

Toegevoegd op maandag 13 januari 2014, 23:52
Laatste update maandag 13 januari 2014, 23:55
Geschreven door Reno

Oud nieuws van maandag 13 januari

Een relatief rustig dagje als het gaat om (festival)nieuwtjes. Stromea verklapte zelf dat hij naar Rock Werchter afreist en het Britse Download festival maakte nog het meeste rumour door 15 bands aan de line-up toe te voegen en deed dat met Opeth, Bad Religion, Black Label Society en Bowling for Soup als meest aansprekende namen. De complete line-up vind je hier.

Outkast

De reünie van OutKast blijft de gemoederen bezighouden. Nadat Coachella (VS) het hiphop duo als headliner wist te strikken, hebben ze nu zelf laten weten meer festivaloptredens te gaan doen. Of deze "full festival run" ook Europa gaat aandoen is nog maar de vraag.

U2

De ramp in Haïti bracht voor het eerst in drie jaar U2 weer samen op het podium tijdens een benefiet concert afgelopen weekend. De band werkt momenteel hard aan een nieuw album. De opvolger van 'No Line on the Horizon' moet nog dit jaar het levenslicht gaan zien. Daarna zullen de heren ongetwijfeld weer aan het touren slaan.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!