Oud Nieuws van maandag 27 januari

Toegevoegd op maandag 27 januari 2014, 20:48
Laatste update maandag 27 januari 2014, 20:48
Geschreven door Haiko

Oud Nieuws van maandag 27 januari

Vandaag hebben we het niet over de nieuwe namen van Where The Wild Things Are. Ook laten we de eerste hoofdact van Appelpop links liggen en moesten we erg diep zuchten toen we zagen dat de Vengaboys en 2 Unlimited na 15 jaar weer onder hun steen vandaan gekropen zijn. Was er dan nog nieuws wat we wel interessant vonden? Jazeker! Dat nieuws vindt u in deze maandagse editie van Oud Nieuws.

Grammietjes

Trent Reznor is boos. 'What else is new?', zult u zeggen. Weinig, behalve dan dat hij ditmaal wél een punt heeft. De uitzending van zijn Grammy Awards optreden samen met Nine Inch Nails, Queens Of The Stone Age en niemand minder dan Lindsey Buckingham (Fleetwood Mac) werd namelijk abrupt onderbroken door commerciële boodschappen. Hierna besloot de regie om meteen maar de eindcredits op het scherm te gooien. Foei!

 

 

 

Franz Not Kept Secret

Franz Ferdinand kon geen geheimpje bewaren en liet via het tourschema op de website doorschemeren dat Best Kept Secret ook aandoen dit jaar. Dat was het, wat betreft dit bericht. NEXT!

Neurotic Deathfest +8

Even natellen: Brutal Truth, Dehumanized, Fleshless, Hour Of Penance, Lock Up, Meathook, Pentagram Chile en Terrorizer. Dat zijn er inderdaad acht. En dan hadden we al onder meer Gorguts en Pestilence op de affiche staan. Als dat geen snoeihard festival wordt, dan weten wij het ook niet meer. Zeker als je bedenkt dat het de aller-aller-allerlaatste show van Brutal Truth in Nederland OOIT gaat worden.

Downloading ...

American Head Charge, Anathema, Coldrain, Crazytown, Emmure, Heart in Hand, Joe Bonamassa, Kill Devil Hill, King 810, Lyger, Malevolence, New Politics, Polar, Quicksand, Sabaton, September Mourning, Skindred, The Charm The Fury, The Pretty Reckless, The Used en Upon A Burning Body. Dat zijn de 23 toevoegingen aan de line-up van het Download festival in Engeland. Download vindt plaats midden in juni, dat komt mooi uit want daardoor kunnen we bands als Anathema en Quicksand mogelijk nog op andere festivals tegenkomen. Voor Killswitch Engage geldt dat niet, die hebben afgesproken dat ze hun enige Europese festivalshow van het jaar op Download doen. Balen!

Lamb Of God pauzeert even

Even een stapje terug, even op adem komen. Eerst nog 19 uur vliegen, maar dan even lekker vakantie. Dat schrijft Lamb Of God frontman Randy Blythe op Instagram. Er staan nog twee festivalshows op de planning, maar verder gaat de groovemetalband even lekker niet aan optreden of muziekopnames denken. Het is ze gegund: geniet ervan!

Zes nachtjes slapen tot Counter Culture

Dat schiet op, he? Wij hebben er zin in, hopelijk u ook! Om te vieren dat maandag 3 februari Counter Culture gelanceerd wordt, hebben we al flink wat moois voor u in petto. Houd onze facebook en twitter dus goed in de gaten voor tussentijdse teasertjes.

 

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!