Oud Nieuws van dinsdag 28 januari

Toegevoegd op dinsdag 28 januari 2014, 22:43
Laatste update dinsdag 28 januari 2014, 22:45
Geschreven door Haiko

Oud Nieuws van dinsdag 28 januari

De baas zal blij zijn met onze Oud Nieuws rubriek, zo hoeft u namelijk niet voor ieder potentieel interessant bericht een kwartier afgeleid te zijn van uw werk. U stapt om klokslag vijf uur in de auto, staat een halfuurtje in de file, eet uw boerenkool met worst, opent uw favoriete twitter app en daar staat 'ie al: Oud Nieuws van dinsdag 28 januari. Gaat u er maar eens lekker voor zitten.

Smack My Paaspop Up!

Holy cow: The Prodigy staat op Paaspop dit jaar! Dat hadden we niet verwacht. Jij wel? Dan moet je direct even contact met ons opnemen, want wij zijn op zoek naar mensen met zo'n voorspellende gave. Naast The Prodigy zijn ook Kaiser Chiefs en The Boxer Rebellion aan Paaspop toegevoegd. Van 18 t/m 20 april weet je dus waar je moet zijn: Schijndel!

Metal Maandag op Pinkpop

We hadden al Metallica en Avenged Sevenfold op de Pinkpop-maandag genoteerd en daar is vandaag ook nog eens Mastodon bijgekomen. Dat wordt dus een afsluitende Metal Maandag op Pinkpop. Te hopen is wel dat de rozehoedjesdragers in Landgraaf het ook kunnen waarderen.

Eindhoven Rockcity goede tijden, slechte tijden

In de Rockcity van Nederland was het allerminst rustig vandaag. Met pijn in het hart wordt afscheid genomen van rockpodium The Rambler. Door de huidige crisis kreeg men de begroting niet meer rond en heeft per direct de deuren gesloten en alle geplande optreden geannuleerd. Rockblog was in het verleden graag aanwezig bij de vele cultacts (oa. Tito & Tarantula, Warrior Soul) die de zaal wist te boeken. Zonde.

Gelukkig wist de Effenaar de pijn te verzachten door 2 shows van formaat aan te kondigen: in februari zal Within Temptation een exclusieve try-out show neerzetten en in mei komen Manic Street Preachers langs voor een clubshow.

Mötley Crüe stopt nu echt. Definitief. Voorgoed.

Echt waar, het is nu afgelopen met Mötley Crüe. Streep erdoor, punt erachter. Nog één Farewell Tour (voorlopig alleen door de VS) en daarna auf wiedersehen. Wie zouden wij zijn om dat niet te geloven, de band zal vast niet iedere drie jaar terugkomen voor een 'OK nog eentje dan' / 'Erg lekker voor de bankrekening'-tour a-la KISS.

Anders nog iets?

Er wordt hard geschreeuwd om een (festival)show van Outkast in Nederland of België. Zeker nu de heren ook naar Bestival afreizen deze zomer. Ook werd er op de Grammy's hard geschreeuwd om het hoedje van Pharrell: het Pharrelletje.

Groezrock Aftermovie

Groezrock presenteerde vandaag zijn aftermovie van 2013. Aftermovie? U weet wel, zo'n filmpje waar je drie minuten zuipende, springende, dronken mensen ziet. Kunt u net zo goed de laatste Beachmasters commercial eens opzetten. 

Slipknot zonder Joey

Corey Taylor vertelde niet bang te zijn voor het schrijven met Slipknot zonder Joey Jordison: "Het is een mythe dat Joey alle muziek schreef", aldus de frontman van Slipknot en Stone Sour. Dan weten we dat ook weer. Na All Hope Is Gone kon het sowieso al niet veel verder bergafwaarts, al moeten we dat eigenlijk niet te hard zeggen.

Kaarten winnen!

Heeft u trouwens al meegedaan aan de kaartenacties voor Kylesa (013), Trivium (Melkweg) en Bullet For My Valentine (013)? Daar heeft u nog respectievelijk 26, 2 en 122 uur de tijd voor. Daarna schakelen we over op Counter Culture, waar we de lancering van ons nieuwe geesteskindje natuurlijk uitgebreid vieren met een aantal exclusieve acties!

...

...

en Extreme staat op Bospop.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!