Oud Nieuws van woensdag 29 januari

Toegevoegd op woensdag 29 januari 2014, 22:51
Laatste update woensdag 29 januari 2014, 22:51
Geschreven door Haiko

Oud Nieuws van woensdag 29 januari

Zo, de week is weer doormidden. Nog twee werkdagen en dan is het weer weekend, maar wat achter het weekend ligt is nog mooier: Counter Culture! We schrijven: woensdag 29 januari 2014 ...

Rolling Stones naar Pinkpop?!

Het lijkt echt te gaan gebeuren: The Rolling Stones gaan zeer waarschijnlijk afzakken naar Landgraaf in juni voor Pinkpop. Het enige korreltje zout is RTL Boulevard.

21,5x Best Kept Secret

Dat Best Kept Secret op Noorderslag een IJzeren Podiumdier ontving voor beste festival is niet zo gek, het festival trok bij zijn debuut 15.000 bezoekers en zet ook dit jaar weer een ijzersterke lineup neer. Vandaag zien we maar liefst 22 nieuwe namen erbij komen op de affiche. Van A tot Z: Babyshambles, Childhood, Chvrches, Daryll-Ann, Elephant Stone, Franz Ferdinand, George Ezra, Girl Band, Interpol, Jaakko Eino Kalevi, Larry Gus, Maydien, Mogwai, Nils Frahm, Oddisee, Pink Mountaintops, Pional, Radkey, School Is Cool, The Wytches, TRAAMS en Warm Soda. Zien we daar de niet zo heel geheimgehouden Franz Ferdinand tussenstaan? Jazeker!

Sorry, Trent. Niet boos zijn! 

Aldus de uitvoerend producent van de Grammys: "We konden niet anders, die reclameboodschap hoorde er nou eenmaal bij. Zes minuten was simpelweg niet te halen, vijf minuten ook amper. Maar toch sorry, Trent. Want we zijn erg blij dat je het wilde doen en hopen dat je niet boos zal blijven op ons."

Mötley Crüe in 2015 op wereldtour

Huh, ze zouden toch stoppen en nooit meer touren? Ja, nee, je moet het zo zien: Mötley Crüe heeft een heus contract ondertekend waarin staat dat ze na 2015 definitief uit elkaar gaan en echt nooit, never ever niet meer samen zullen optreden of nieuwe muziek zullen opnemen. Natuurlijk mogen ze tot die tijd nog een leuke Farewell Tour doen: dit jaar in de US en in 2015 buiten de landsgrenzen. Mötley Crüe is cereal, super cereal. Deze publiciteitsstunt om kaarten voor de Farewell Tour te slijten oprechte persconferentie betekent echt het einde voor de band.

Gewoon Dourgaan!

Wij wisten niet dat Eden Hazard ook ambities had als DJ, maar wie weet beleeft DJ Hazard dit jaar zijn Dourbraak. Een dozijn toevoegingen voor Dour vandaag: DJ Hazard, Fuck Buttons, Igorrr, John Talabot dj set, Julio Bashmore, Machinedrum dj set, Madball, Pional live, Shadow Child, Sidilarsen, Stwo en Wilkinson feat. MC Ad-Apt. 

Damon Albarn naar Werchter

Damon Albarn, zegt u dat iets? Dat is de frontman van de Britpoppers Blur en het brein achter Gorillaz. De beste man heeft dit jaar een plekje bemachtigd op Rock Werchter. Daar was hij vorig jaar ook al te bewonderen met Blur, maar ditmaal probeert hij het solo. Hieronder alvast een voorproefje.

Internationale support voor Counter Culture

Ja, we zijn ons ervan bewust dat we het erg vaak hebben over de lancering van Counter Culture. Neemt u het ons alstublieft niet kwalijk, we zijn er namelijk erg trots op en hebben er enorm veel zin in. En we zijn niet de enigen, want vandaag kregen we onverwachtse internationale steun.

Zo mogen we in de lanceerweek namelijk kaarten weggeven voor een van de tofste underground rockfestivals van Europa, eent festival waar wij al sinds de eerste editie over de vloer komen. Dat wordt smullen! Woensdag 5 februari onthullen we welk festival dat is op counterculture.nl. Alle support is natuurlijk van harte welkom, dus mocht u nog een leuke ticket-actie voor onze lancering beschikbaarhebben dan horen we dat graag. Dan kijken wij of we 'm nog ergens kunnen tussenplakken. U weet ons te vinden.

Anders nog iets?

Helemaal niets. Wij wensen u een fijne avond. Tot morgen!

 

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!