Oud Nieuws van donderdag 30 januari

Toegevoegd op donderdag 30 januari 2014, 23:05
Laatste update donderdag 30 januari 2014, 23:05
Geschreven door Michelle

Oud Nieuws van donderdag 30 januari

Het was vandaag een rommelige dag op onze redactie. Iets met zand tussen onze tenen, lekkende databases en het verdwijnen van wéér een hele grote pagina van onze scheurkalender. De heetste nieuwtjes zijn weer verzameld voor de leukste lezer van de hele wereld. *tromgeroffel* 
JIJ!
 

Red Hot Chili Peppers op Isle of Wight Festival

Isle Of Wight Festival deed eerder vandaag een “Red HOT announcement” op hun Twitterpagina.
Ja, je leest het goed! Een week na Pinkpop zullen de Peppers het Britse eiland Wight een bezoekje brengen! De 14e van juni, om precies te zijn. En niet zomaar een bezoekje. Nee hoor, meteen een headline act. Hoppa! 
Fun factje van de dag: gister ontstond er enigszins paniek rondom de heren. De nieuwe track “Abracadabralifornia” werd gelanceerd. Opzich niets mis mee, zou je denken (behalve de titel dan). Maar dat is me toch een potje SLECHT! Gelukkig bleek al snel dat het cabaratier-duo Zach Galifinakis en Jon Daly achter het plaatje zat. Flauwe publiciteitsstunt voor de Superbowl? Hmmisschien. Grappig? Eh, ja. 

TivoliVredenburg krijgt Rob Zombie op bezoek

Shockrockers verenigt u, want op dinsdag 1 juli staat niemand minder dan Rob Zombie op de planken van het verbouwde TivoliVredenburg. Schade? 32 euro (ex. servicekosten). Support? Niet bekend. Een vette avond? Gegarandeerd! 

Foutje, graag gedaan! 

Graspop deed een beetje dom vandaag. De database van de website werd alvast aangevuld met een flinke lijst nieuwe namen die eigenlijk nog even geheim moesten blijven. Maar een bijdehande Graspopfan kwam erachter dat via Google Search de namen wél al zichtbaar waren. Oh well, hier komen ze dan maar alvast: 
Lamb of God, In Flames, Poison My Blood, By The Patient, Shadows Lie, Raven Lord, Deez Nuts, Exodus, Anthrax, Generation Kill, Ragnarok, Kataklysm, Kaira en Komah. 
Foutje, graag gedaan! 

19 nieuwe namen voor Hurricane/Soutside

Wie haar website wel onder controle had is het Duitse duofestival Hurricane/Southside. Vandaag is de line-up met maar liefst 19 nieuwe namen aangevuld. 
Naast The Black Keys, Franz Ferdinand en The Kooks, zullen ook Ed sheeran, Bastille, Tom Odell, Metronomy, The Subways, The Sounds, Chuck Ragan, Marcus Wiebusch, Midlake, Zebrahead, The Naked And Famous, Reignwolf, Balthazar, The Bots, Moonbootica Live en Kavinsky de bühne betreden.
Eerder werden al namen als Arcade Fire, Volbeat en Elbow bevestigd. 
 

Mötley Crüe naar Nederland volgend jaar

Alwéér Mötley Crüe? We zijn in zo'n korte tijd al zo Crue-ziek geworden dat we bijna blij zijn dat de heren er eind 2015 dan echt meer stoppen. Eerst komen ze nog naar Nederland volgend jaar, dat dan weer wel. Zo heeft de band in een interview met Spits verklaard.
 

Counterculturecountdown… 

Het zal onze vaste lezers onmogelijk ontgaan zijn, maar wij schromen niet om elke gelegenheid aan te grijpen om slagroomtaart in jullie gezichten te gooien en te gillen dat 
COUNTER CULTURE OVER 4 DAGEN LIVE ZAL GAAN!!! 
 
Dat was het wel weer voor vandaag. Morgen zijn we bij jullie terug voor de TGIF-editie!
 

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!