Kempenerpop programma compleet

Toegevoegd op dinsdag 16 augustus 2011, 19:14
Laatste update dinsdag 16 augustus 2011, 19:14
Geschreven door Reno
Bron: Rockblog

Kempenerpop programma compleet

Met de laatste toevoegingen aan het gevarieerde programma staat het gratis toegankelijke Kempenerpop in de startblokken voor de festivaleditie op 17 en 18 september. Rockblog verklapte stiekem eerder al Karma to Burn, maar nu dus ook officieel bevestigd.

Aan de zaterdagprogrammering worden de eerder genoemde Amerikaanse stoner-rock formatie Karma to Burn, het Eindhovense Tech-9, Stacked Actors en Stennix toegevoegd. Eerder waren voor deze festivaldag onder andere DeWolff, Drive Like Maria, Denvis & The Real Deal, Daybroke, Black-Bone en het SQY Rocking Team bekend gemaakt.

Op zondag brengt ska-feestband Bazzookas het festival een bezoek op geheel eigen - en unieke - wijze. De Berlijnse formatie Cashley verzorgt een bijzonder optreden met bewerkingen van actuele rocknummers in de stijl van Johnny Cash en Elvis Presley. Voor de festivalzondag werden eerder al o.a. Baskerville, Handsome Poets, Chef'Special, Krach en Gruppo Sportivo geprogrammeerd.

Ook zijn de DJ's voor beide dagen bekend gemaakt. Op zaterdag trakteren De Kneiters van Weleer de bezoekers op gevarieerde dansbare muziek uit de jaren '70, '80 en '90; op zondag wordt het dance-gehalte versterkt met de sets die DJ Caz zal brengen in de kleine festivaltent.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!