Kleine (geruchten)update Rock Werchter 2012

Toegevoegd op donderdag 6 oktober 2011, 13:16
Laatste update woensdag 12 oktober 2011, 22:48
Geschreven door Dirk

Ze staan al een tijdje op onze geruchten-pagina, maar de komst van bands als Red Hot Chili Peppers en Blink 182 naar Rock Werchter 2012 lijkt steeds duidelijker. Een kleine update van de tourschemas is de volgende aanwijzing.

De Red Hot Chili Peppers hebben zojuist aangekondigt dat ze op zaterdag 30 juni in het Stade de France in Parijs zullen staan. Het gezelschap van Blink 182 staat op dinsdag 3 juli in het Mediolanum Forum in Milaan. Tussen onze geruchten staan ook Radiohead en Snow Patrol. Beide bands hebben al eerder op het festival gespeeld. Eerstgenoemde heeft dit jaar een album uitgebracht, terwijl Snow Patrol rond november het album Fallen Empires uit zal brengen.

Het Belgische Rock Werchter zal in 2012 plaatsvinden op 28, 29, 30 en 1 juni/juli. Gisteren stond in de Belgische krant dat het ruimtelijk plan voor het festival is goedgekeurd. Door het rooien van bomen zal er meer ruimte zijn voor de gewenste uitbreiding met extra podia.

Natuurlijk zijn alle namen nu slechts geruchten en speculaties. Vorig jaar kregen we halverwege november de eerste officieel bevestigde namen te horen, ook dit jaar zal het naar verwachting die periode zijn dat de eerste acts duidelijk worden.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!