Smash Mouth wil spelen op Sziget 2012

Toegevoegd op zaterdag 8 oktober 2011, 20:31
Laatste update zaterdag 8 oktober 2011, 20:33
Geschreven door Haiko

Smash Mouth wil spelen op Sziget 2012

Smash Mouth is de eerste naam waar we rekening mee kunnen houden voor Sziget in 2012. De band moest dit jaar noodgedwongen afzeggen wegens complicaties tijdens de zwangerschap van de vrouw van één van de bandleden, maar wil proberen om in 2012 wel van de partij te zijn.

Dit zal voor sommigen niet als een verrassing komen, aangezien het gerucht dat Smash Mouth in 2012 een inhaalshow op Sziget zal spelen al sinds de afzegging in mei van dit jaar de ronde doen.

Bij het checken van deze geruchten, stuitten we op een pdf-bestand waarin de officiële afmelding voor 2011 vermeld stond. De manager van Smash Mouth geeft hierin aan dat hij van plan is volgend jaar met de band een Europese tour te gaan doen met Sziget 2012 hoog op de wensenlijst.

“ I hope you can understand the bands position and we hope to be able to perform at this festival and others next year. ”, zijn de exacte woorden waarmee manager Robert Hayes de afzegging afsluit.

De kans is dus groot dat Smash Mouth volgend jaar het goedmakertje voor de festivalshow van dit jaar zal spelen op Sziget 2012.

Voor degenen die het complete pdf-bestand willen lezen, hebben we hem in downloadbaar formaat toegevoegd bovenaan deze post als 'bron'.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!