Eastpak Antidote Tour op zoek naar lokale openingsact

Toegevoegd op vrijdag 14 oktober 2011, 15:26
Laatste update vrijdag 14 oktober 2011, 15:27
Geschreven door Dirk

Vrijdag 11 november is 013 de host voor de allerlaatste editie van de Eastpak Antidote Tour, een dag later strijkt het gezelschap neer in het AB in Brussel. Eerder werd bekendgemaakt dat het dit keer niet zo zeer de punkrock-kant op gaat, maar een avond stevig beuken wordt. Metalcorebands A Day To Remember en August Burns Red staan als headliners geprogrammeerd. Op het overvolle programma staat nog één plek open: die van openingsact. Ken je een geschikte band die deze plek in moet vullen? Of ben jij die band? Pak dan snel die kans!

De zevende en tevens laatste editie heeft naast A Day To Remember en August Burns Red al twee andere knallers klaarstaan: The Ghost Inside en Living With Lions. Als openingsact wordt gezocht naar een lokale band. In de onderstaande videoboodschap wordt uitgelegd hoe je deze plek kunt bemachtigen:

Kaarten zijn nog steeds verkrijgbaar via de website van 013(€26) en de site van het AB(€25). Rockblog is sowieso in Tilburg aanwezig voor een sfeerverslag en een fotoreportage.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!