Crossing Border (NL) plaatst timetables en meer online

Toegevoegd op donderdag 27 oktober 2011, 16:13
Laatste update donderdag 27 oktober 2011, 16:13
Geschreven door Bjorn

Crossing Border (NL) plaatst timetables en meer online

Veel nieuws i.v.m. Crossing Border. Hieronder een overzichtje.

Vanaf 2012 zal Enschede de derde locatie worden waar Crossing Border doorgaat. Zo ontstaat er een sterkde driehoek: Den Haag - Antwerpen - Enschede. Deze heugelijke stap is een belangrijk gegeven in het 20-jarige bestaan van het festival.

Ondertussen staan de timetables van het festival ook online. Hier kan je een overzicht vinden van 18 en 19 november.

Smith & Burrows, het zijproject van Tom Smith (Editors) en Andy Burrows (We Are Scientists) start met hun Europese tour op 17 november op Crossing Border. Deze tour doet maar een aantal selecte clubs in Europa aan. Zo staat ook de Belgische AB ook op het lijstje.
Hun album 'Funny Looking Angels' verschijnt op 28 november. Het is het product van de gedeelde passie  voor de kerstmuziek van vroeger. Tijdens hun tour brengen Smith & Burrows een show vol covers en originals, strijkers en bellen en natuurlijk liedjes over winter en kerst.

Tenslotte kan je een kijkje nemen op onze festivalpagina van Crossing Border om zo een compleet overzicht te krijgen van alle artiesten. Daarnaast kan je mee doen aan onze actie om cd-pakket te winnen van Crossing Border.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!