Groezrock namen voor 2012 onthuld in QR Code

Toegevoegd op maandag 31 oktober 2011, 10:05
Laatste update maandag 31 oktober 2011, 11:57
Geschreven door Haiko

Groezrock namen voor 2012 onthuld in QR Code

Net als afgelopen week, toen Groezrock via een plaatje op de website aankondigde dat er vandaag nieuws zou komen, geeft het festival doormiddel van een QR code meer informatie vrij over de editie van 2012.

Wie de QR Code inscant, ziet een puzzel verschijnen. Deze puzzels kennen we van voorgaande jaren, waarin Groezrock periodiek een aantal namen aankondigde.

De eerste Groezrock 2012 puzzel luidt:

.....im...Y..7...........br..........ff.................

Houd ons in de gaten voor updates omtrent deze puzzel. We zullen regelmatig via de website en twitter met nieuwe informatie komen.

Mogelijke oplossingen

De eerste mogelijke oplossing die we in elkaar hebben gepuzzeld, is: 

  • lifetime / sublime
  • DYS
  • 7 seconds
  • cobra skulls
  • off with their heads

Parkway Drive verklapt komst

Al zit Parkway Drive niet in onze puzzel-oplossing, de band liet wel via hun boekings-agency doorschemeren dat ze volgend jaar op Groezrock aanwezig zijn.

Bevestiging op 3 november

Groezrock heeft de website aangepast. De datum onderaan de website is veranderd van '03-10-2011' naar '03-11-2011', wat suggereert dat de organisatie van het festival komende donderdag de eerste namen zal gaan bevestigen.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!