Bruce Springsteen mogelijk naar Goffertpark(UPDATE: Mojo ontkracht)

Toegevoegd op donderdag 24 november 2011, 20:46
Laatste update vrijdag 25 november 2011, 14:34
Geschreven door Dirk

Bruce Springsteen mogelijk naar Goffertpark(UPDATE: Mojo ontkracht)

Eerder deze week verscheen op de site van Bruce Springsteen en zijn E Street Band het bericht dat er een nieuwe tour komt. Deze tour zal tussen mei en juli het Europese vasteland aan doen. Ook is het gezelschap aangekondigd als headliners van het Isle of Wight en het Hard Rock Calling festival.

Het is nog niet officieel bevestigd, maar een aantal grote tickethandelaren heeft in de agenda staan dat The Boss op 29 juni 2012 langs het Goffertpark in Nijmegen komt. Mocht dit concert doorgaan, is een headline-plek op Pinkpop zeer onwaarschijnlijk.

Afgelopen dinsdag werd op eenzelfde manier aangekondigd dat de Red Hot Chili Peppers naar Nijmegen komen voor een show, Ook de peppers lijken hierdoor Pinkpop over te slaan. Wél werden zij vandaag -samen met Justice- bevestigd voor de 2012 editie van het Belgische Rock Werchter, waar Bruce Springsteen mogelijk ook nog kan belanden.

UPDATE:

In regionaal dagblad De Gelderlander onkracht concertorganisator Mojo dat Springsteen naar het Goffertpark komt. Overigens vertelt Mojo-medewerkster Marianne Manders dat ze wel bezig zijn The Boss naar Nederland te halen; "Daar zijn we op dit moment mee bezig, Zeker is dat het niet Nijmegen wordt. We zijn al met andere concerten bezig op de Goffert in die periode." 

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!