Eurosonic/Noorderslag en Roadburn in recordtempo uitverkocht

Toegevoegd op zaterdag 26 november 2011, 11:38
Laatste update zaterdag 26 november 2011, 11:38
Geschreven door Dirk

Eurosonic/Noorderslag en Roadburn in recordtempo uitverkocht

Precies een jaar geleden wisten wij te melden dat dubbelfestival Eurosonic/Noorderslag en stonerweekend Roadburn snel uitverkocht waren. Ook dit jaar is het in recordtempo weer raak.

Het in Groningen gehouden ESNS had voor 10:00 de digitale wachtrij al vol, waardoor het slechts een kwestie van nog geen 3 minuten was voor de tickets op waren. Het Tilburgse Roadburn deed er ook dit jaar ietsje langer over, maar toch was het hier na slechts 7 minuten ook gedaan.

Eurosonic/Noorderslag vindt plaats van 11 t/m 14 januari en heeft acts als Shaking Godspeed, Steak Number Eight en Kees van Hondt op het programma. De complete lijst is hier te vinden.

Roadburn vindt wat later plaats, namelijk van 12 tot 15 april. Hier staan grote namen van Voivod, Ulver en Sleep op het affiche. De bevestigingen daarvan zijn zowel op de site als op onze Roadburn-pagina te vinden.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!