Metallica en Snow Patrol niet op Pinkpop 2012, mogelijk wel Neil Young

Toegevoegd op maandag 28 november 2011, 08:59
Laatste update maandag 28 november 2011, 15:03
Geschreven door Haiko

Metallica en Snow Patrol niet op Pinkpop 2012, mogelijk wel Neil Young

Gisteren werd bekendgemaakt dat Bruce Springsteen met zijn E-street Band de eerste hoofdact is voor Pinkpop 2012. Vandaag liet organisator Jan Smeets op de radio weten dat we twee namen zeker kunnen afschrijven voor volgend jaar.

Metallica

Metallica zal er zeker niet bij zijn in 2012. Volgens Smeets moest er een keuze gemaakt worden tussen Springsteen of Metallica en de keuze is gevallen op Bruce Springsteen.

Snow Patrol

Het gerucht dat Snow Patrol op het affiche zou staan is ook door Smeets ontkracht. Wel meldde hij dat er een grote kans is dat de Britse band er in 2013 bij zal zijn.

Neil Young

Dat Pinkpop daadwerkelijk bezig is met 'wat oudere jongens', bevestigde Smeets door te vertellen dat er wordt gewerkt aan het binnenhalen van Neil Young voor volgend jaar.

The Prodigy

Onze verwachting is dat Pinkpop naast het oudere werk ook zal kiezen voor The Prodigy als hoofdact om zo ook de (oudere) jongeren naar Pinkpop 2012 te krijgen.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!