Prijzen Pinkpop 2012 bekendgemaakt

Toegevoegd op dinsdag 3 januari 2012, 20:23
Laatste update dinsdag 3 januari 2012, 23:28
Geschreven door Dirk

Prijzen Pinkpop 2012 bekendgemaakt

De prijzen voor de 2012 editie van het roze hoedjesfestival Pinkpop zijn bekend. Op de website staat het volgende bericht;

"Intussen zijn ook de entreeprijzen bekend. Aan de aangekondigde alom vervloekte verhoging van de BTW van 6% naar 19% valt niet te ontkomen. Dat zou betekenen dat een dagkaart voor Pinkpop minimaal 10 euro duurder moet worden en een weekendkaart minimaal 20 euro. De organisatie heeft echter besloten om het leed het eerste jaar te delen met de bezoekers. Dat betekent dat de dagkaart slechts € 5,00 duurder zal worden en uitkomen op € 80,00 exclusief voorverkoopkosten en de weekendkaart op € 160,00 exclusief voorverkoopkosten. Zoals bekend start de voorverkoop zaterdag 3 maart via de bekende voorverkoopadressen."

Volgens de twitteraccount van @Pinkpopcentral moeten de bezoekers toch meer 'inleveren'. Het programmabudget zal van 4.5 naar 4 miljoen zakken.

Overige informatie over bevestigde acts en geruchten kan je natuurlijk op onze Pinkpop festivalpagina vinden.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!