Guns N' Roses kondigt eerste data van Europese tour 2012 aan

Toegevoegd op vrijdag 27 januari 2012, 22:13
Laatste update vrijdag 27 januari 2012, 22:13
Geschreven door Redactie

Guns N' Roses kondigt eerste data van Europese tour 2012 aan

Guns N' Roses heeft de deur naar een Europese (festival)tour in 2012 wagenwijd opengegooid door twee speeldata voor dit jaar bekend te maken. 

Axl Rose en consorten zullen op 17 mei in Dublin te zien zijn en verschijnen vijf dagen later in ItaliĆ« voor het Gods Of Metal festival. De huidige formatie van Guns N' Roses bestaat uit frontman Axl Rose, Frank Ferrer op drums en DJ Ashba, Richard Fortus en Ron Thal (Bumblefoot) op gitaar. Of de band ook in die formatie zal touren, is vooralsnog niet duidelijk.

De data vallen in een periode waarin veel grote Europese festivals plaatsvinden. Het lijkt dus zeer aannemelijk dat Guns N' Roses nog even langsdropt voor een late night session bij Rock Am Ring (zoals eerder al gebeurde in 2006) of dat de mannen aansluiten als headliner bij het Franse Hellfest.

Indien de organisatie van Pinkpop de gewoonte van Axl Rose om veel te laat op te komen, over het hoofd durft te zien, zou Guns N' Roses zelfs bij Pinkpop 2012 nog als derde hoofdact geprogrammeerd kunnen worden. 

 

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!