De tien albums van februari 2012

Toegevoegd op vrijdag 3 februari 2012, 00:07
Laatste update vrijdag 3 februari 2012, 00:07
Geschreven door Redactie

De tien albums van februari 2012

Dit jaar kunnen we weer veel mooie, nieuwe muziek verwachten. Om je een beetje wegwijs te maken van al het moois dat er zit aan te komen, kiezen we iedere maand maximaal tien albums uit waar wij bij Rockblog naar uitkijken. Uit die selectie pakken we drie albums waarvan onze verwachtingen erg hoog liggen.

Hieronder vind je onze tien keuzes voor februari 2012.

Van Halen - A different Kind of Truth

Van Halen - A Different Kind of TruthOp vrijdag 3 februari zal blijken of het lange wachten voor de Van Halenfans wordt beloond. Eddie, Alex en Wolfgang Van Halen doken met zanger David Lee Roth de studio in voor het twaalfde album voor Van Halen.

De afgelopen weken werden we platgegooid met teasers van het nieuwe album, daarnaast maakten we kennis met Tattoo (video). Zal Van Halen zijn naam waarmaken?

Orange Goblin - A Eulogy for the Damned

Orange Goblin - A Eulogy for the DamnedHet zevende studio-album van de Londense stonerrockers liet zowaar vijf jaar op zich wachten. Die pauze heeft Orange Goblin goed gedaan want ze leveren een vette rockplaat af. 

A Eulogy for the Damned zal ongetwijfeld de boeken ingaan als één van de beste rockplaten van 2012, zo blijkt ook uit de lovende recensie die in januari op Rockblog gepubliceerd werd.

Shaking Godspeed - Hoera

De nieuwe plaat van Shaking Godspeed heet Hoera; een welgekozen titel na de goeie recensies van debuutplaat 'Awe'.

Dit Nederlands trio is nu terug waarbij ze al brullend een ruig en strak album zullen afleveren.

Zal het voldoen aan alle verwachtingen? Kan het Awe overtreffen? We zullen het deze maand te weten komen.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!