Incubus bevestigt optreden op Werchter-zusterfestival Main Square (FR)

Toegevoegd op woensdag 1 februari 2012, 11:51
Laatste update woensdag 1 februari 2012, 11:54
Geschreven door Redactie

Incubus bevestigt optreden op Werchter-zusterfestival Main Square (FR)

Onlangs waren we er als de kippen bij toen Incubus meldde bezig te zijn met vervangende data voor de afgezegde show in November in de Heineken Music Hall. De band beloofde minstens één inhaaldatum in Amsterdam en kondigde tevens aan ook een festivaltourtje te gaan doen.

Vandaag maakt de manager van de band via IncubusHQ wereldkundig dat Incubus op het Franse Main Square festival speelt op 1 juli. Main Square, in Arras, is een festival dat verbonden is met Rock Werchter. Jaarlijks delen beide festivals dan ook een groot deel van de belangrijke namen. De komst van Incubus naar Arras lijkt dan ook een voorbode te zijn voor de toevoeging van de band aan het affiche van Rock Werchter.

Naast Main Square zullen de heren ook spelen op Rock In Roma op 25 juni. Incubus beloofde verder dat de nieuwe data voor Amsterdam en een rits festivals niet lang op zich zullen laten wachten.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!