10 nieuwe namen voor Balaton Sound

Toegevoegd op donderdag 9 februari 2012, 12:53
Laatste update donderdag 9 februari 2012, 12:53
Geschreven door Dirk

10 nieuwe namen voor Balaton Sound

Waar de organisatie van Balaton Sound eerder al had aangekondigd dat Björk komende zomer zal optreden aan de oevers van het Balatonmeer, kondigen zij nu tien nieuwe namen aan. Hierbij onder meer Avicii, Gossip, Steve Angello en Carl Cox.

Tijdens het vierdaagse festival is het non-stop feest met vanaf eind van de middag tot ’s avonds laat hoogstaande live-acts en 24 uur per dag DJs. Naast Björk zullen ook de door leadzangeres Beth Ditto geleide Amerikaanse indieband Gossip, de Britse hiphopper Example, de Duitse electro-act Digitalism, de psychedelische electro-producer Caribou uit Canada en de experimentele New Yorkse indierockband Animal Collective live-optredens verzorgen.

DJ-optredens zullen tijdens Balaton Sound worden verzorgd door onder meer de Zweedse DJs Avicii (bekend van zijn recente hit ‘Levels’) en Steve Angello (onderdeel van de Swedish House Mafia), de godfather van de Britse acid house en techno-scène Carl Cox, de Amerikaans-Iraanse techno DJ Dubfire en acid en progressive house legende Sasha. Naast de elf acts die tot dusverre zijn bekendgemaakt, zullen binnenkort nog veel meer acts worden bekendgemaakt.

Balaton Sound is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot een van de best gewaardeerde zomerfestivals van Europa. Dankzij de fantastische sfeer, temperaturen van boven de 30 graden, het water van het Balatonmeer en de steeds maar sterker wordende line-up werd het festival een hit in binnen- en buitenland. Inmiddels is het uitgegroeid tot het belangrijkste toeristische evenement in de regio. Het is dan ook niet raar dat steeds meer Nederlanders en Belgen het festival weten te vinden.

Dit jaar is de zesde editie van het festival van 12 tot en met 15 juli. Meer info en tickets zijn te verkrijgen op www.balatonsound.nl.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!