Gelekte line-up Reading & Leeds met Foo Fighters en Green Day duikt op

Toegevoegd op zaterdag 18 februari 2012, 16:02
Laatste update zaterdag 18 februari 2012, 16:14
Geschreven door Haiko

Gelekte line-up Reading & Leeds met Foo Fighters en Green Day duikt op

Het lijkt erop dat de line-up van het Britse duofestival Reading & Leeds wederom vroegtijdig is uitgelekt. In de vorige jaren was dit ook al het geval. 

Op de gelekte poster zijn headliners Foo Fighters, Kasabian en Green Day te vinden. Daarnaast pronken ook grote namen als Slipknot, New Order en The Black Keys op de affiche.

Reading & Leeds festivalposter 2012 leak

Het duofestival wordt ieder jaar gehouden in het 'bank holiday weekend', wat in de periode valt waarin onder meer Lowlands en Pukkelpop gehouden worden. Het komt dan ook regelmatig voor dat relevante namen op beide affiches verschijnen.

Of het gelekte affiche betrouwbaar is, moet nog blijken. Op maandag 12 maart wordt 's avonds een groot deel van de namen voor Reading & Leeds aangekondigd op de radio bij BBC1. Direct daarna start de voorverkoop van beide festivals. De editie in Reading was de afgelopen jaren binnen enkele uren uitverkocht.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!