Kleine update Rock Wechter

Toegevoegd op zaterdag 25 februari 2012, 12:29
Laatste update dinsdag 28 februari 2012, 00:18
Geschreven door Dirk

Kleine update Rock Wechter

Gisteren wist de Britse singer/songwriter Ed Sheeran op de radio al te vertellen dat hij komend jaar op Rock Werchter staat. De Brit kwam met hitsingle The A Team ruimschoots aan bod op de radio, waar de meeste hem van zullen kennen.

Vandaag werden wij door onze oplettende collega's en Rock Werchter-specialisten van Rocking Werchter erop geattendeerd dat ook de Amerikaanse Azealia Banks het Belgische festival in haar tourschema heeft geplaats. De rapster zal op donderdag 28 juni te zien zijn.

Na de vorige zelfbevestiging van Milow duurde het niet lang voor de organisatie zelf met een rijtje namen naar buiten kwam. Het is dus een kwestie van afwachten of dat ook nu het geval gaat zijn. Werchter heeft als headliners voor dit jaar Pearl Jam, The Cure en Red Hot Chili Peppers op het affiche staan. Voor de zaterdag moet de grootste naam nog bekendgemaakt worden. Een blik werpen op onze Rock Werchter 2012 festivalpagina is tot die tijd zeker geen slecht idee.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!