De tien albums van maart 2012

Toegevoegd op zaterdag 3 maart 2012, 18:18
Laatste update zaterdag 3 maart 2012, 18:18
Geschreven door Haiko

De tien albums van maart 2012

Dit jaar kunnen we weer veel mooie, nieuwe muziek verwachten. Om je een beetje wegwijs te maken van al het moois dat er zit aan te komen, kiezen we iedere maand maximaal tien albums uit waar wij bij Rockblog naar uitkijken. Uit die selectie pakken we drie albums waarvan onze verwachtingen erg hoog liggen.

Hieronder vind je onze tien keuzes voor maart 2012.

Adrenaline Mob - Omerta

Adrenaline Mob - OmertaDe supergroep Adrenaline Mob komt op vrijdag 16 maart met zijn debuutplaat: Omerta. Hierop vinden we onder meer de single Undaunted en tracks van de eerder uitgebrachte selftitled EP.

We hebben het album al kunnen beluisteren en plukten er onder meer overeenkomsten uit met bands als Disturbed, Black Label Society en Avenged Sevenfold. Dat belooft nog wat! Houd de website dus goed in de gaten, want de recensie zit eraan te komen. 

Soulfly - Enslaved

Soulfly - EnslavedMax Cavalera is met zijn Soulfly alweer toe aan het achtste studio-album. De opvolger van Omen heet Enslaved en zal vanaf vrijdag 9 maart wereldwijd te beluisteren zijn. 

Van de veertien tracks op Enslave is er al eentje te horen geweest: World Scum. Ook van dit bikkelharde album zul je op korte termijn een recensie zien verschijnen op onze website. 

The Mars Volta - Noctourniquet

The Mars Volta - Noctourniquet

Toen The Mars Volta aankondigde dat er een nieuw album en tour aan zat te komen, deden veel muziekliefhebbers een vreugdedansje. Geheel terecht, zo blijkt, want de opvolger van het in 2009 uitgebrachte Octahedron is wederom een buitengewoon interessant album geworden. 

Noctourniquet ligt vanaf 27 maart in de winkels en de recensie van het album zal niet lang meer op zich laten wachten.

De tien albums van maart 2012

Mis jij nog albums in deze lijst?

Dat waren ze dan: onze tien picks voor deze maand. Er komen zoveel albums uit, dat we iedere maand een nauwkeurige selectie moeten maken. Hebben we volgens jou belangrijke albums gemist? Laat het ons weten in de comments!

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!