Programma Bospop compleet

Toegevoegd op dinsdag 10 april 2012, 11:25
Laatste update dinsdag 10 april 2012, 11:26
Geschreven door Dirk

Programma Bospop compleet

Met de toevoeging van Eli 'Paperboy' Reed & The True Loves op zaterdag 7 en Jonas & The Massive Attraction op zondag 8 juli is het programma voor Bospop 2012 compleet.

Slechts één dag duurde het totale opnameproces van zijn in eigen beheer uitgebrachte debuutalbum, getiteld 'Eli Paperboy Reed Sings Walkin' and Talkin'and Other Smash Hits'. Maar liefst één uur staat dezelfde Amerikaanse soul- blues en funkartiest Eli 'Paperboy' Reed op het podium van Bospop. Samen met vaste begeleidingsband The True Loves maakt hij de line-up voor zaterdag 7 juli compleet, zoals Jonas & The Massive Attraction dat doet voor de zondagprogrammering van het festival.

De 32e editie van Bospop vindt plaats op Evenemententerrein Weert Noord. Het muzikale programma van Bospop speelt zich af op twee podia: het hoofd- en een tentpodium. Op Bospop bevindt zich verder een gezellige camping met de benodigde faciliteiten, een 24-uurs tent en een sfeervolle festivalmarkt. Op de website staat alle beschikbare informatie over het festival, de artiesten en de kampeermogelijkheden.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!