De eerste Groezrock 2012 geruchten

Toegevoegd op vrijdag 7 oktober 2011, 13:37
Laatste update woensdag 12 oktober 2011, 22:44
Geschreven door Reno

Nadat we gisteren al berichtten over de mogelijke acts die Rock Werchter misschien met een bezoek gaan eren, nemen we vandaag een ander Belgisch festival onder de loep met een aantal potentiele kanshebbers: Groezrock. Het festival heeft in ieder geval weer haar bezoekers gevraagd om mee te denken over line-up middels deze poll.

Al sinds jaren probeert Groezrock organisator Hans Maes om Rancid naar Meerhout te krijgen. De band gaat in 2012 in ieder geval Europa aandoen voor oa. het Engelse Rebellion Festival, waarmee de haalbaarheid voor Groezrock ook lijkt te steigen. Ook Social Distortion staat al heel lang op het verlanglijstje van de organisator.
 
Andere namen die in de wandelgangen de ronde doen zijn Spudmonsters, Rise Against, Zebrahead, Silverstein, A Day to Remember en Authority Zero. Silverstein heeft op de eigen website reeds aangekondigd in maart/april naar Europa te komen en lijkt een zekerheidje. Ook Spudmonsters (reeds bevestigd voor Hellfest en Graspop) gaan in 2012 uitgebreid touren. Zebrahead en A Day to Remeber zijn momenteel erg actief op de podia. Rise Againt zou wel eens een erg fraaie headliner kunnen zijn.
 
Natuurlijk is bovenstaande nog allemaal speculatief en zodra er nieuws is, zullen we dit direct melden.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!