Win kaarten voor EXIT festival!

Toegevoegd op woensdag 9 mei 2012, 18:21
Laatste update woensdag 9 mei 2012, 18:21
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog
Deze actie is gesloten op 23 mei 2012

Win kaarten voor EXIT festival!

Van 12 tot 15 juli vindt in het betoverende Petrovaradin Fort de dertiende editie van het Servische EXIT Festival plaats. Dit jaar heeft de organisatie weer flink uitgepakt met namen, op het affiche staan onder meer Guns N' Roses, New Order, Wolfmother en Duran Duran. Ook zijn Gossip, Street Dogs, Skindred en Toy Dolls erbij. Tickets zijn te koop via de website van het festival, maar bij Rockblog maak je ook kans op een setje van twee kaarten!

Win twee kaarten voor EXIT! 

Rockblog geeft een setje van twee kaarten weg voor EXIT! Je kunt meedoen om kaarten te winnen door onderstaand formulier in te vullen. De winnaar krijgt uiteraard ook twee campingplaatsen op EXIT. 

Hoe doe ik mee?

Volg de stappen in het formulier en zorg ervoor dat jij maximaal kans maakt op de kaarten. Met iedere actie die je onderneemt, vergroot je je kans om te winnen. Volledige formulieren tellen zeven keer mee! 

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om alleen je naam en email-adres in te vullen, in dat geval telt je deelname gewoon eenmalig mee.

De winnaar van de actie krijgt uiterlijk 3 juni per email bericht. De kaarten worden op naam gezet van de winnaar en kunnen niet worden doorverkocht.

1. Vul je naam en emailadres in

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!