Win kaarten voor Joe Satriani, Steve Vai & Steve Morse in de HMH!

Toegevoegd op zaterdag 7 juli 2012, 13:32
Laatste update zaterdag 7 juli 2012, 13:40
Geschreven door Dirk
Bron: Rockblog
Deze actie is gesloten op 15 juli 2012

Win kaarten voor Joe Satriani, Steve Vai & Steve Morse in de HMH!

In 1996 kwam meestergitarist Joe Satriani met een nieuw idee; wat zou er gebeuren als ik met 2 collega's een tour zou doen? Het antwoord hierop was uitverkochte zalen, spetterende shows en samenwerkingen met de crème de la crème van alle snarenplukkers. Yngwie Malmsteen, John Petrucci en Steve Lukather zijn slechts een greep uit de catalogus gasten, waarbij Steve Vai in de meeste gevallen ook van de partij was.

Vrijdag 20 juli staat de G3 Tour in de Heineken Music Hall te Amsterdam. Naast Joe Satriani en Steve Vai zal Steve Morse het 3e lid van de gelegenheidsband zijn. Morse is bekend als oprichter van Dixie Dregs en als jongste lid van Deep Purple. Het trio zal een avondvullend programma verzorgen, welke in het teken staat van instrumentale gitaarmuziek. Van Jimi Hendrix tot en met The Doors.

Meemaken? Win kaarten!

Als dit letterlijk als muziek in je oren klinkt moet je nu opletten: in samenwerking met Mojo mogen wij namelijk 2 x 2 kaarten weggeven voor de G3 Tour, 20 juli in de Heineken Music Hall! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is antwoord geven op de onderstaande vraag en je gegevens in te vullen. Good Luck!

Ik wil graag (maximaal 2x per maand) de gratis nieuwsbrief van Rockblog ontvangen.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!