Kaarten winnen voor het Masters @ Rock festival in Torhout (BE)!

Toegevoegd op maandag 9 juli 2012, 12:10
Laatste update maandag 9 juli 2012, 12:10
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog
Deze actie is gesloten op 23 juli 2012

Kaarten winnen voor het Masters @ Rock festival in Torhout (BE)!

In Torhout (BE) kun je ook dit jaar weer prima vertoeven op het Masters @ Rock festival. Op 31 augustus en 1 september vindt daar de jaarlijkse editie van dit veelzijdige rockfestival plaats en de line-up liegt er niet om.

Highlights

Op vrijdag 31 augusuts kun je genieten van Belgische grootheden Belgian Associality, Funeral Dress en 't Hof van Commerce. Van buiten de landsgrenzen zullen deze dag de punkrockers van Bouncing Souls en de crossoverhelden van Dog Eat Dog het podium betreden.

De tweede, tevens afsluitende dag biedt wederom veel moois. Enkele highlights van Belgische bodem worden ongetwijfeld de sludgerockers Steak Number Eight en de metalmachine Channel Zero. Ook het internationale programma is er eentje om van te smullen, zo staan H-Blockx, Mustasch en niemand minder dan Soulfly op de affiche voor 1 september.

Win kaarten!

Tot 23 juli maak jij kans om via Rockblog kaarten te winnen voor Masters @ Rock! Daarvoor hoef je slechts onderstaand formulier in te vullen en ons te vertellen welke band jij absoluut niet wil missen op het Masters @ Rock festival dit jaar.

Op 23 juli selecteert Rockblog drie inzenders, die ieder een setje van twee kaarten per post opgestuurd zullen krijgen voor het festival.

Ik wil graag (maximaal 2x per maand) de gratis nieuwsbrief van Rockblog ontvangen.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!