Winnen: Gesigneerd exemplaar 'Merchants of Air' van KONG

Toegevoegd op dinsdag 10 juli 2012, 18:29
Laatste update donderdag 19 juli 2012, 21:39
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog
Deze actie is gesloten op 20 juli 2012

Winnen: Gesigneerd exemplaar 'Merchants of Air' van KONG

"Merchants Of Air pakt je beet, van begin tot eind, en laat je niet meer los. KONG bewijst dat er ook anno 2012 nog albums afgeleverd kunnen worden waarop je als luisteraar één en al oor bent en geen enkele track uit verveling hoeft over te slaan", met die woorden sloten wij onze recensie af van het nieuwe album van KONG

Dat Merchants Of Air één van de tofste albums van dit jaar zal worden, lijkt dan ook onvermijdelijk. Wij willen onze trouwe lezers en de fans van KONG dan ook mee laten genieten van deze prachtige release doormiddel van een leuke actie.

Win een gesigneerd exemplaar van Merchants Of Air

We gaan namelijk drie gesigneerde exemplaren van Merchants Of Air verloten op Rockblog. Voor de echte fans van KONG is dat natuurlijk een mooie toevoeging in de cd-rekken, maar het is ook een erg tof collectors item.

Hoe kan ik zo'n exemplaar winnen?

Vul onderstaand formulier in en vertel ons waarom nou juist JIJ een gesigneerd exemplaar van Merchants Of Air zou moeten winnen. De drie origineelste, leukste inzendingen worden beloond en krijgen een door de band gesigneerd album thuisgestuurd.

Succes!

Ik wil graag (maximaal 2x per maand) de gratis nieuwsbrief van Rockblog ontvangen.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!