Win tickets voor Coffin Carnival festival (met oa. The Apemen) @ Effenaar

Toegevoegd op dinsdag 25 september 2012, 16:36
Laatste update dinsdag 25 september 2012, 17:04
Geschreven door Reno
Bron: Rockblog
Deze actie is gesloten op 28 september 2012

Win tickets voor Coffin Carnival festival (met oa. The Apemen) @ Effenaar

Aanstaande zaterdag 29-09 staat in Eindhoven voor de vijfde keer het festival Coffin Carnival op het programma in de kleine zaal van de Effenaar en in The Rambler. Een avond met een rockend programma vol psychobilly, punkrock en garagepunk! Als headliners zijn niemand minder dan de gruizige garagesurfers The Apemen gestrikt.

De eerste band speelt om 18:30 in The Rambler. The Rambler opent om 16:00 uur (voor het festival vanaf 17:30), de Effenaar om 18:30. De dagkassa van de Effenaar is al vanaf 12.00 uur geopend. De volledige affiche betreft: The Apemen, Milwaukee Wildmen, The Crowfoot Conspiracy (Torment), The Rippers, As Diabatz, The Mullet Monster Maffia en The Sensational Second Cousins.

Voor dit festival geven wij in samenwerking met de Effenaar 3x 2 tickets weg! Wil jij gratis naar Coffin Carnival? Dat kan, het enige wat je daarvoor hoeft te doen is onderstaande velden invullen en wie weet ben jij wel bij de winnaars.

Ik wil graag (maximaal 2x per maand) de gratis nieuwsbrief van Rockblog ontvangen.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!