Win: Kaarten voor Parkway Drive @ 013 Tilburg

Toegevoegd op dinsdag 6 november 2012, 14:16
Laatste update dinsdag 6 november 2012, 14:21
Geschreven door Dirk
Bron: Rockblog
Deze actie is gesloten op 11 november 2012

Win: Kaarten voor Parkway Drive @ 013 Tilburg

"Er is geen enkele band die ooit een scene zo gedomineerd heeft als Australië’s nummer 1 Metalcore band Parkway Drive. Al sinds hun in 2005 gereleasete debuut album Killing With A Smile staat het eenzaam en alleen op kop te pronken met de titel “meest toegankelijke tering herrie band binnen het genre”.

De nummers zijn niet die catchy nummers die we gewoon zijn van bijvoorbeeld een Horizons of een Deep Blue. In tegenstelling tot zijn voorgangers is deze vierde studio plaat een heel rauw en onmelodieus schijfje geworden. Voor mij de logische volgende stap in het volwassen worden van de band. " schreef onze recensent Gregory vorige week over laatste album Atlas.

Op dinsdag 13 november staat de band (samen met Emmure, The World Alive en Structures) op de planken in Tilburg; de grote zaal van 013 zal garant staan voor enkele flinke moshpits. Naast onze fotograaf en recensent kan ook jij hierbij zijn, wij mogen namelijk 2 x 2 kaarten weggeven voor deze stevige avond. Vul onderstaande velden in en vertel ons hoe jou kennismaking met Parkway Drive was, misschien ben jij er dan wel bij volgende week!

Succes!

 

Stuur mij (maximaal 2x per maand) de gratis nieuwsbrief van Rockblog per email.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!