Win combitickets voor Groezrock 2013!

Toegevoegd op vrijdag 22 maart 2013, 20:53
Laatste update vrijdag 22 maart 2013, 20:53
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog
Deze actie is gesloten op 11 april 2013

Win combitickets voor Groezrock 2013!

Dit jaar bestaat Rockblog alweer vijf jaar! Om dat te vieren, strooien we de komende tijd wat vaker met kaarten-acties dan gebruikelijk. 

In het laatste weekend van april (27 en 28 april) vindt in Meerhout de 22e editie van het Belgische punk en hardcore festival Groezrock plaats. Natuurlijk is Rockblog hier weer bij voor een uitgebreide festivalreportage in beeld en geschrift, maar dit jaar doen we er nog een schepje bovenop door achter de schermen een flink aantal van de Groezrock-artiesten aan de tand te voelen tijdens een serie interviews.

Net als voorgaande jaren geven we jou de kans om een setje kaarten voor Groezrock te winnen. In totaal geven we twee setjes van twee combikaarten (vrijdag + zaterdag + camping) weg. Het kan dus zomaar zijn dat jij gratis en voor niets naar Groezrock gaat en daar kan genieten van punkrockgrootheden als Bad Religion, Rise Against, Pennywise en Billy Talent!

Wat moet ik doen om kans te maken op een setje kaarten voor Groezrock 2013? 

Zoals gezegd gaan wij een flink aantal Groezrock-bands interviewen. Wij zijn op zoek naar toffe vragen die we ze kunnen stellen.

De twee inzenders met de creatiefste, oprechtste of grappigste vraag aan hun favoriete band, winnen een setje kaarten. Bovendien stellen we tien van de ingezonden vragen daadwerkelijk tijdens de interviews aan de betreffende artiesten!

Vul dus onderstaand formulier in en vertel ons welke band jij een vraag zou willen stellen en welke vraag jij voor ze hebt bedacht.

De winnaars krijgen uiterlijk 14 april per email bericht.

Succes!

Ik wil graag (maximaal 2x per maand) de gratis nieuwsbrief van Rockblog ontvangen.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!