Win kaarten voor Death Letters @ Ekko

Toegevoegd op vrijdag 19 april 2013, 20:09
Laatste update vrijdag 19 april 2013, 20:09
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog
Deze actie is gesloten op 25 april 2013

Win kaarten voor Death Letters @ Ekko

Death Letters is in de Nederlandse muziekwereld zeker geen onbekende naam meer. Het Dordrechtse rockduo heeft sinds 2007 al vier releases op hun naam geschreven, waarvan twee EP's en twee albums. Het laatste album, Post-Historic dateert van 2011 en werd door de pers en de fans zeer goed ontvangen.

De tweemansformatie van Victor Brandt en Duende Azira Lora speelt op Record Store Day maar liefst vier shows en knalt daarna vrolijk door met hun tour, waarmee ze op zaterdag 27 in de Utrechtse Ekko belanden. Daar zullen ze vergezeld worden van de heren van het Belgische Steak Number Eight. Rockblog geeft in samenwerking met de Ekko twee setjes van twee kaarten weg voor deze show.

Win kaarten voor Death Letters + Steak Number Eight in de Ekko

Vul onderstaand formulier in en laat ons weten waarom jij een van de twee gelukkigen bent die zo'n setje kaarten zou moeten winnen. Wij kiezen vervolgens twee winnaars uit en brengen ze op 25 april per email op de hoogte van het feit dat ze gewonnen hebben.

Succes!

Ik wil graag (maximaal 2x per maand) de gratis nieuwsbrief van Rockblog ontvangen.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!