Win: 2x 2 tickets Sebadoh @Effenaar

Toegevoegd op donderdag 18 augustus 2011, 11:32
Laatste update maandag 19 september 2011, 04:27
Geschreven door Reno
Bron: Rockblog
Deze actie is gesloten op 17 augustus 2011

Win: 2x 2 tickets Sebadoh @Effenaar

Sebadoh is één van de vaandeldragers van de lo-fi golf in de vroege jaren '90. Met Lou Barlow (Dinosaur Jr.) in de gelederen zet de band met gruizige en onvoorspelbare indierock zich af tegen de commerciele popmuziek en grunge.

Op vrijdag 19 augustus te zien met een show op het podium van de Effenaar in Eindhoven. In samenwerking met de Effenaar mag Rockblog 2x 2 kaarten weggeven voor deze show...

Sebadoh is één van de vaandeldragers van de lo-fi golf in de vroege jaren '90. Met Lou Barlow (Dinosaur Jr.) in de gelederen zet de band met gruizige en onvoorspelbare indierock zich af tegen de commerciele popmuziek en grunge. Momenteel op tour en deze maand samen met éénvrouws-band Mrs Pilgrimm te zien in Nederland.

Op vrijdag 19 augustus (morgenavond dus al) staan deze acts met een show op het podium van de Effenaar in Eindhoven. In samenwerking met de Effenaar mag Rockblog 2x 2 kaarten weggeven voor deze show. Wil je hierbij zijn? Vul dan snel onderstaande velden in. De actie loopt tot vanavond 18 augustus 20.00uur en winnaars krijgen per email bericht.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!