Win 2x2 kaarten voor EMA @ Botanique

Toegevoegd op zondag 25 september 2011, 14:36
Laatste update zondag 25 september 2011, 15:00
Geschreven door Bjorn
Bron: Rockblog
Deze actie is gesloten op 30 september 2011

Win 2x2 kaarten voor EMA @ Botanique

We blijven maar uitdelen bij Rockblog. Nadat we afgelopen maandag onze nieuwe website gelanceerd hebben pakken we op de laatste dag van de week uit met alweer een nieuwe actie.

Je kan vanaf nu tickets winnen voor het optreden van EMA op 1 oktober in de Botanique te Brussel. Wat moet je daarvoor doen? Een simpele vraag beantwoorden en onderstaand formulier invullen.

EMA

EMA opereert binnen het indieregister met experimentele noisy folk. Deze jonge Amerikaanse staat brutaal eerlijk op het podium, omringt door luide folk- en hardcoregeluiden. Een bijzondere stijl die haar op het lijf geschreven staat, somber en chaotisch. Voor de kenners in het indiegenre is ze al geen onbekende meer!

Als kenner weet je natuurlijk dat EMA een afkorting is maar weet je ook van welke afkorting EMA komt? Indien je toch moeite hebt om het antwoord te vinden kan dit wellicht een hulp zijn!

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!