Win tickets voor Airbourne @013

Toegevoegd op zondag 13 oktober 2013, 15:51
Laatste update zondag 13 oktober 2013, 15:51
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog
Deze actie is gesloten op 20 oktober 2013

Win tickets voor Airbourne @013

Het is weer #ROCKTOBER! En dat betekent dat je net als voorgaande jaren iedere dag van de maand oktober minimaal één weggeefactie kunt verwachten. De tweede Rocktoberweek sluiten we af met kaarten voor Airbourne!

Airbourne @013 (24/10)

Te pas en te onpas wordt de vergelijking tussen Airbourne en AC/DC gemaakt. Niet verwonderlijk, want het geluid van de Australische rockers is doordrenkt met invloeden van de legendarische rockband. In mei kwam Airbourne met zijn derde album op de proppen: Black Dog Barking (spotify link), waarvan Live It Up een van de singles werd.

Rockblog geeft twee setjes van twee kaarten weg voor de show die Airbourne op 24 oktober zal geven in de Tilburgse 013. Wat je daarvoor moet doen, lees je onder de video.

Wat moet ik doen om kans te maken op een setje kaarten?

Vul onderstaand formulier in en geef antwoord op de vraag: Airbourne is erg populair in thuisland Australië, maar in welk land behaalden de rockers hun hoogste albumnotering ooit?

Laat het ons uiterlijk 20 oktober (21:00 uur) weten en jij maakt kans op een setje kaarten!

Succes!

Een overzicht van alle Rocktober 2013 acties vind je hier.

Ik wil graag (maximaal 2x per maand) de gratis nieuwsbrief van Rockblog ontvangen.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!