Win het nieuwe album 'Opposites' van Biffy Clyro op cd!

Toegevoegd op woensdag 30 januari 2013, 16:22
Laatste update woensdag 30 januari 2013, 16:22
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog
Deze actie is gesloten op 13 februari 2013

Win het nieuwe album 'Opposites' van Biffy Clyro op cd!

De Schotse driemans rockband Biffy Clyro heeft eind januari zijn nieuwe album Opposites uitgebracht. Het nieuwe album is op cd verkrijgbaar in twee edities: Een dubbel-album met twintig nummers en een enkel schijfje met veertien tracks.

In onze recensie van Opposites kon je al lezen dat het een album is geworden van meerdere gezichten, met zowel donkere als opzwepende elementen, die zijn samengevoegd tot een dynamisch geheel. Rockblog geeft in samenwerking met Warner Music twee exemplaren weg van de single-disc editie van dit zesde studio-album van Biffy Clyro.

Win 'Opposites' van Biffy Clyro op cd!

Om kans te maken op zo'n mooie cd, hoef je slechts één ding te doen: onderstaand formulier invullen en ons vertellen waarom juist jij het verdient om je albumcollectie uit te breiden met Opposites.

Ter promotie van het nieuwe album, speelt Biffy Clyro op 18 februari in een uitverkochte grote zaal van de Melkweg. Uiteraard is Rockblog ook bij deze show aanwezig voor een samenvatting in woord en beeld.

Ik wil graag (maximaal 2x per maand) de gratis nieuwsbrief van Rockblog ontvangen.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!