Win: 2x2 tickets And So I Watch You From Afar @ 013 Tilburg

Toegevoegd op zondag 25 september 2011, 16:25
Laatste update maandag 26 september 2011, 10:01
Geschreven door Dirk
Bron: Rockblog
Deze actie is gesloten op 30 september 2011

Win: 2x2 tickets And So I Watch You From Afar @ 013 Tilburg

Het feest is nog steeds niet afgelopen. Ook vandaag zijn er nog verschillende acties waarmee wij de lancering van de nieuwe Rockblog vieren. Eerder vandaag ging een actie online, waarmee kaarten te winnen zijn voor EMA @ Botanique Brussel. Ook maak je tot woensdag nog kans op 2x2 tickets voor Enter Shikari @ 013 Tilburg.

And So I Watch You From Afar.

Op 24 oktober staat het Noord-Ierse kwartet van ASIWYFA op het podium in 013 Tilburg. Hoewel de formatie nog niet lang bezig is, staan ze al bekend om de uitstekende live-reputatie. Begin 2010 zette het kwartet een uitverkochte Stage01(aka Batcave in 013) nog volledig op z’n kop en nu komt de band – met een nieuw album op zak – terug voor een show in de Kleine Zaal. Dit jaar verscheen na enkele EP’s en een titelloze full-length het nieuwe album Gangs. Op Gangs klinken nog steeds de invloeden uit postrock en zelfs metal door, het album is echter veel luchtiger en afwisselender dan haar voorgangers.

We kunnen er een heel verhaal van maken, maar dit is een band die je gewoon live moet meemaken. Wij kunnen jou hiermee helpen; in samenwerking met 013 mogen wij 2x2 kaartjes voor deze show weggeven. Het enige wat je hiervoor moet doen, is onderstaande velden invullen.. GO!

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!