Album Recensies

Cancer Bats - Dead Set on Living

Toegevoegd op woensdag 15 februari 2012, 21:27
Laatste update woensdag 15 februari 2012, 21:27
Geschreven door Reno
Bron: Rockblog

Cancer Bats - Dead Set on Living

Heb je op je katerige zondagmiddag ineens onverwacht je schoonouders op bezoek en zoek je naar een manier om ze zo snel mogelijk de deur uit te hebben? Dan hebben we het nieuwe album van Cancer Bats voor je in de aanbieding. Vanaf opener en beuker 'R.A.T.S.' zullen ze namelijk smachtent naar de deuropening loeren.

Mochten ze hierna nog steeds op je mooie bankstel zitten, dan doen de Bats er met 'Bricks and Mortar' nog een flink schepje bovenop met een recht toe recht aan mix van metal, punk en hardcore aangevuld met een lekker eigenwijze kwinkslag.

De oudjes van je meissie zijn een stel taaie rakkers en houden nog vol? Op 'Breathe Armageddon' gaat het gaspedaal vol open en dat moet genoeg zijn om ze definitief buiten te jagen. De eentonigheid in de zang kan een beetje gaan vervelen, maar een lekker agressief en doeltreffend hulpmiddel tegen dat 40 jaar getrouwd echtpaartje is deze zeker.

Als ze na dit alles nog steeds zitten dan zijn ze of doof, of ze verdienen heel veel respect, aangezien ze van een potje 'recht en lomp in je smoel' muziek houden. Dead Set on Living is dus een goede graadmeter om te kijken hoe cool en punky je schoonouders zijn. Maar zeker ook voor de liefhebber van Snapcase en Bring me the Horizon. Moshpit approved.

Reacties

Volg Rockblog