Free tracks te downloaden

Toegevoegd op maandag 30 maart 2009, 22:54
Laatste update donderdag 2 april 2009, 15:08
Geschreven door Bjorn
Bron: Rockblog

Free tracks te downloaden

Placebo's nieuwe single 'Battle for the sun' is nu gratis te downloaden op hun site. Het gelijknamige album komt uit op 8 juni van dit jaar. De tracklist van het nieuwe album is te vinden op hun officiële site. Placebo doet een summer of festivals want ze staan oa op Pinkpop, RAR/RIP, Rock Werchter en Nova Rock.

 

Ook Wolfmother -waar vorig jaar de drummer en basgitarist/keyboards de groep verlieten- is terug zoals we al eerder meldden. In februari trad Wolfmother al eens op onder de naam White Feater en speelde er de nieuwe track pilgrim. Nu kunnen we lezen op de site van Wolfmother dat hun nieuwe track 'Back Around' gratis te downloaden is. De invloed van AC/DC, Led Zeppelin en Black Sabbath is nog duidelijk merkbaar. Hun 2e cd wordt verwacht deze zomer.

En ook levende legende Bob Dylan is terug met een nieuw album genaamd "Together Through Life". Dit album komt uit eind april. De single 'Beyond here lies nothin'' is nu gratis te downloaden op zijn officiële site. Bob Dylan is inspiratie voor veel groepen want veel van zijn nummers zijn gecoverd geweest en met succes. Ook komt Bob Dylan weer naar europa. Zo doet hij oa op 10-11-12 de Heineken music hall aan in Amsterdam en op 23 april is hij te bewonderen in Vorst Nationaal in Brussel.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!