Oud Nieuws van vrijdag 24 Januari

Toegevoegd op zaterdag 25 januari 2014, 00:49
Laatste update zaterdag 25 januari 2014, 00:54
Geschreven door Gregory

Oud Nieuws van vrijdag 24 Januari

Het leek wel of heel de muziekbusiness vandaag collectief een day off genomen had. Waren ze soms aan het vieren dat snotneus Bieber achter slot en grendel zat? Of dat er binnenkort wel een heel coole samenwerking tussen Dave Grohl en Josh Homme zit aan te komen tussen? Wij denken dat onze toffe Kylesa weggeef actie aan de basis van het feestgedruis lag. Wilt u ook nog meedoen? Dat kan gewoon hier.

Motörhead schrapt (alweer) Europese tour

Slecht nieuws voor de fans van Motörhead. De band moet namelijk alweer een Europese tour laten lopen. De gezondheid van iconische frontman Lemmy staat blijkbaar toch nog steeds niet op punt en nu intensief touren zou de toekomst van Motörhead op lange termijn in gevaar kunnen brengen. Laat ons alvast hopen dat dit ooit nog goed komt…

Lamb of God al snel terug naar Nederland

Een unieke kans voor fans van Lamb of God. Op 27 februari speelt namelijk eenmalig de rockumentaire ‘As the Palaces’ in zeven Pathé bioscopen doorheen Nederland. In Amersfoort, Arnhem, Breda, Eindhoven, Scheveningen, Tilburg en Utrecht kan je gaan genieten van de mooiste en lelijkste momenten uit de carrière van een van de beste metalbands ooit. Meer info en tickets vind je hier.

Hou ook counterculture.nl goed in de gaten want wij mogen zomaar even 7x2 tickets weggeven voor deze once in a lifetime experience.

Nog één week tot Counter Culture

De toekomst van het Nederlandse muzieklandschap staat voor de deur. Nog slechts één week tot de launch van Counter Culture, het nieuwe muzikale project van de makers van Rockblog. Op 3 februari kan u dagelijks bij Counter Culture terecht voor een kritische kijk op alle alternatieve muziekstijlen. Van rock tot beats. Of toch liever hiphop? Wij hebben het allemaal.

Geniet van een lazy weekend met RBM

Heeft u nog geen plannen voor het laatste weekend van januari? Dan kunnen wij u misschien wel helpen. Twee edities van RBM, boordevol leuke interviews, artikels en winacties, staan gratis voor u klaar op www.rockblogmagazine.nl.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!