Offspring op Sziget

Toegevoegd op dinsdag 24 maart 2009, 17:32
Laatste update zaterdag 16 mei 2009, 19:30
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog

Offspring op Sziget

OffspringOp deze heldere dinsdagmiddag kunnen wij jullie verblijden met het nieuws dat The Offspring een plek krijgt op de mainstage van Sziget dit jaar. Via zowel de nederlanse Sziget-website als via de promotiefolders van het festival, wordt dit bevestigd. Aangezien Sziget plaatsvindt van 10 tot en met 17 augustus, behoren plaatsen op Lowlands en Pukkelpop ook nog tot de mogelijkheden van een uitgebreidere tour door Europa.

Eerder maakte de organisatie van Sziget officieel bekend dat bands als Bloc Party, Klaxons, Pendulum en The Prodigy op het festival zullen spelen. Uit de geruchtenhoek komen namen als Arctic Monkeys, Amy Winehouse, Korn en Sigur Ros. Klik hier voor meer informatie en geruchten.

UPDATE, 25-03 @ 11:17: Zojuist kwam ook via de officiële persmail van Sziget het nieuws binnen dat The Offspring op het programma van 2009 staat. Wederom waren wij uiteraard de eersten die dat konden melden!

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!