Nieuw album Moss in begin 2012

Toegevoegd op woensdag 21 september 2011, 13:46
Laatste update woensdag 21 september 2011, 13:47
Geschreven door Joep

Nieuw album Moss in begin 2012

De Amsterdamse band Moss heeft de eerste details van het derde album bekendgemaakt. Het nieuwe album zal in het begin van 2012 verschijnen. De opvolger van het succesvolle 'Never Be Scared / Don't Be A Hero' heeft nog geen titel maar zal een donkerder, serieuzer en volwassener geluid hebben dan het vorige album, aldus zanger Marien Dorleijn op 3VOOR12. "Er staan een aantal nummers op die rustiger en trager zijn dan wat we voorheen deden, maar ook schrijven we nog altijd meer uptempo muziek." De opnames vonden plaats op Vlieland in de Bolder en in een oude verffabriek in Zeeland. Andere artiesten die ook al vertoefden op Vlieland waren onder andere Tim Knol en Lola Kite.

Na de release van 'Never Be Scared / Don't Be A Hero' hebben de mannen van Moss een uitgebreide tour gedaan en dat zal deze keer niet anders zijn. We wachten dus af wanneer de eerste concertdata bekend worden!

 

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!