Rammstein eerste headliner Pinkpop 2010

Toegevoegd op maandag 7 december 2009, 10:05
Laatste update maandag 7 december 2009, 10:06
Geschreven door Redactie
Bron: Rockblog

Rammstein eerste headliner Pinkpop 2010

Pinkpop heeft de eerste hoofdact voor de 41ste editie te pakken. Direct bij de eerste geruchten over een nieuwe reeks optredens van RAMMSTEIN is Pinkpop blijven aandringen voor een herhaling van het succes van Pinkpop 2002.Pinkpop had toen alweer drie uitverkochte jaren achter de rug, maar in het jaar 2002 zouden alle records gebroken worden wat betreft de start van de voorverkoop met als opmerkelijk feit dat Pinkpop destijds het eerste festival in Europa was dat het bordje uitverkocht precies 7 weken op voorhand kon ophangen.

Anno nu is de belangstelling voor Rammstein niet minder. Integendeel. De 35.000 tickets voor de show in het Gelredome waren in een paar uur uitverkocht en velen konden dan ook geen kaartje bemachtigen. Vandaar dat Pinkpop nu extra losse tickets inzet voor het optreden van Rammstein op vrijdagavond 28 mei.

Zoals bekend zal Pinksteren voor de tweede keer worden verschoven en zal Pinkpop plaatsvinden op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 mei 2010. Nieuw dit jaar is dat de voorverkoop van Pinkpop vroeg begint en wel op zaterdag 12 december a.s via de officiële voorverkoopadressen. De entreeprijzen blijven hetzelfde en zowel alle dagkaarten (a € 75 excl.servicekosten) als de weekendkaarten (a € 140 excl.servicekosten) zijn dan te koop.

De organisatie hoopt voor de start van de voorverkoop nog enkele namen bekend te maken.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!