Iron Maiden op Sonisphere 2010 - UPDATE Ook Rammstein?

Toegevoegd op dinsdag 8 december 2009, 13:29
Laatste update dinsdag 8 december 2009, 21:00
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog

Iron Maiden op Sonisphere 2010 - UPDATE Ook Rammstein?

Iron Maiden wordt headliner op Sonisphere in 2010. Wij kregen al eerder informatie toegespeeld waaruit bleek dat de deal al min-of-meer rond was, tijdens de editie van 2009. Morgen zal de Sonisphere organisatie een aankondiging doen (bron) op zijn website om 19.00 en precies om die tijd komt Iron Maiden ook met een 'grote aankondiging' (bron).

Iron Maiden aankondiging op 9 december

Vooralsnog zal Iron Maiden enkel voor de Britse editie worden aangekondigd. Deze vindt plaats op 30 juli en 1 augustus 2010 in het legendarische Knebworth House in Engeland. Over de Nederlandse editie is momenteel nog niets concreet, maar de verwachting is dat er nog voor het eind van het jaar uitsluitsel komt over de locatie, het tijdstip en de headliner van de Nederlanse editie.

Gezien het concept van Sonisphere, zal de hoofdact in ieder Sonisphere-land te zien zijn. We mogen dus al onze borst nat gaan maken voor een avondje Maiden in 2010.

UPDATE

Volgens een artikel van TrashHits zou ook Rammstein mee touren met het Sonisphere festival. Nieuw album, arena tour, een paar festivals... We kunnen dit nog niet bevestigen, maar het zou wel eens kunnen dat TrashHits gelijk kan hebben.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!