Bedankt voor een fantastisch 2009

Toegevoegd op donderdag 31 december 2009, 15:37
Laatste update donderdag 31 december 2009, 15:43
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog

Bedankt voor een fantastisch 2009

Hey jij, ja jij: Bedankt voor 2009! Dankzij jou is Rockblog in een jaar tijd uitgegroeid tot de grootste festival-geruchten website van de Benelux. En daarvoor willen we je bedanken. Ook in 2010 gaan we er weer flink tegenaan. Met meer nieuws, meer geruchten en een hoop extra's voor de trouwe fans.

2009: De opmars

Waar vind je nou een fatsoenlijk overzicht van welke bands mogelijk op de festivals in de Benelux staan? Dat was de vraag waar we een antwoord op zochten, eind 2008. In januari kwam het antwoord: Rockblog.

We startten met Rock Am Ring, al gauw kwamen daar Werchter, Lowlands en Pinkpop bij. Maar wij beperken ons niet tot het bekende. Ook festivals in de UK, Scandinavië en Oost-Europa worden door ons zo goed mogelijk bijgehouden.

Ook de communicatie via Twitter en onze fanpage op Facebook hebben een geweldige impact gehad. Wil je als eerste op de hoogte zijn van ons nieuws? Abonneer je dan hier of op Facebook op onze newsfeed en volg ons op Twitter!


2009: De hits

Grote hits hadden we dit jaar met de primeur van Them Crooked Vultures op Lowlands. De geruchten gingen al langer (7 augustus), maar een paar dagen voor het festival hadden wij via een insider de bevestiging zwart op wit gekregen. Op zowel Pukkelpop als Lowlands zou deze superband optreden en op Rockblog wist je het als eerste.

Als eerste konden we je melden dat Editors en Skunk Anansie op Rock Werchter 2010 gaan staan. De organisatie heeft dit nog niet naar buiten gebracht, maar hun bevestiging zal niet lang uitblijven.


2010: De groei

In 2010 groeien we verder. Met meer nieuws, meer festivals, meer geruchten. Maar ook met een concert-agenda, met daarin de podia en concerten die naar ons idee meer aandacht verdienen.

Ook werken we hard aan een release lijst voor cd's, ook willen we ervoor zorgen dat je direct vanuit Rockblog deze cd's kan bestellen. Dat doen we samen met Bol.com voor de schijfjes en samen met Amazon voor de mp3-versies.

2010 zal ook in het teken staan van de bands. Om zoveel mogelijk opkomend talent, ondergewaardeerde artiesten en andere toppers te belichten, zijn we bezig met een flinke hoeveelheid interviews en daaraan gekoppelde band features.

2009 was super, dankzij jou.

Bedankt, namens Rockblog,

Haiko Peters (puntmuts)
Kevin Guldentops (djfundametal)
Bjorn Vantomme (JoeyRamone)
Alex Bonami (Belgian Manders)
Yvonne Blom (Vensie)
Jeroen Demets (jeroendemets)

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!