Winnen: Duo-ticket Klub Radar 09!

Toegevoegd op vrijdag 8 januari 2010, 20:25
Laatste update zaterdag 9 januari 2010, 15:09
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog

Winnen: Duo-ticket Klub Radar 09!

Wij laten je graag kennismaken met vernieuwende alternatieve muziek, dat geldt ook voor de mensen bij Tivoli. Op 16 januari barst het alom bekende Klub Radar weer los in Utrecht, uiteraard in Tivoli de Helling. Tivoli heeft alles op alles gezet om een aantal verrassende acts van Eurosonic op 16 januari bij elkaar te krijgen voor Klub Radar 09. Zo zullen Isbells, Clara Clara, Loop Haunt, Slugabed, Joensuu 1685 en DJ Quasimodo de voetjes van de vloer gaan proberen te krijgen in Utrecht.

Het programma is erg gevarieerd: Isbells (BE), ex-gitarist van Soon (BE), brengt een intense set van akoestische nummers a la Nick Drake. Het Franse Clara Clara verrast je met een explosief staaltje post-hardcore, waarna je door de Britse DJ/producer Slugabed getrakteerd wordt op een mix van dubstep, g-funk en een aantal flinke beats. Verderop in het programma staat de Schot Loops Haunt op het programma met zijn futuristische klanken en even later is het Finse trio Joensuu 1685 aan de beurt om te rocken. Last but not least is onze eigen DJ Quasimodo aan de beurt om de avond tot een mooi einde te brengen.

Jij kan hier gratis bij zijn. Hoe? In samenwerking met Tivoli mag Rockblog een duo-ticket weggeven voor Klub Radar 09 op zondag 16 januari. Het enige wat je hiervoor moet doen, is een mail sturen.


Je stuurt het naar prijsvraag@rockblog.nl
Met als onderwerp "Ik wil naar Klub Radar 09"

Verder laat je je email-adres en je voor- en achternaam in deze mail achter.

Op woensdag 13 januari maken we via zowel de website als onze Twitter als onze Facebook-pagina de winnaar/winnares bekend. Daarnaast kan je uiteraard een persoonlijk mailtje verwachten op die dag, als je tot winnaar bent verkozen.

Good luck!

 

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!