WIN! kaarten voor Friska Viljor, 13 februari @ Melkweg

Toegevoegd op dinsdag 19 januari 2010, 19:41
Laatste update woensdag 10 februari 2010, 12:28
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog

WIN! kaarten voor Friska Viljor, 13 februari @ Melkweg

In samenwerking met de Melkweg in Amsterdam mag Rockblog 2x2 kaarten weggeven voor het optreden van de Zweedse helden van Friska Viljor. Op zaterdag 13 februari spelen ze in de Melkweg en jij kan daar gratis naar toe.

Friska Viljor brengt frisse en super catchy indierock uit Stockholm over vrouwen, alcohol en rock-'n-roll. De heren staan bekend om hun strakke en vrolijke live shows waarbij je vanzelf mee gaat stuiteren. Meer informatie vind je op: www.melkweg.nl. Kaarten kosten normaal € 10,00 + lidm. en zijn verkrijgbaar via de Melkweg en diverse Ticketservice kanalen. De kaartverkoop is al gestart. De aanvang is 20.00 uur.

Kaarten winnen? Mail voor woensdag februari het antwoord op de volgende vraag:

Op woensdag 10 februari brengen we de winnaars per email op de hoogte. Daarnaast maken we de winnaars bekend via de website, onze twitter en onze facebook-pagina. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Indien je wint, wordt er van je verwacht dat je ter controle je identificatiebewijs meeneemt naar de Melkweg.

Let Op! Het optreden vindt plaats in de Sugar Factory, recht tegenover de Melkweg.

UPDATE: de prijsvraag is gesloten, de winnaars zijn op de hoogte gesteld.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!