WIN! 2x2 kaarten voor Delain @ WATT Rotterdam

Toegevoegd op woensdag 20 januari 2010, 13:24
Laatste update dinsdag 26 januari 2010, 09:47
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog

WIN! 2x2 kaarten voor Delain @ WATT Rotterdam

Beloofd is beloofd: Veel weggeefacties in 2010. Dit keer in samenwerking met WATT, Rotterdam. We gaan 2x2 kaarten weggeven voor het concert van Delain op vrijdag 29 januari. Daarnaast wint een van de twee winnaars ook nog een leuk Delain collectors item!

De gothic metalband Delain debuteerde in 2006 met het album Lucidity en bewees daarmee een nieuwe topper te zijn in zijn genre. Afgelopen jaar (2009) kwam er een tweede knaller in de winkels, deze droeg de naam April Rain.

De symfonische ondertoon in combinatie met de krachtige stem van zangeres Charlotte Wessels maakt Delain tot een van de grootste metalbands die Nederland van dit moment.

Op 29 januari speelt de band in WATT, Rotterdam, met Nemesea in het voorprogramma. Jij kan daarbij zijn! Rockblog geeft namelijk 2x2 kaarten weg voor dit optreden! Daarnaast geven we ook een door Delain gesigneerde lithografie van de band weg. Het ultieme Delain collectors item!

De prijsvraag is gesloten.Wij stellen de winnaars per email op de hoogte. Winnaars worden geacht binnen 24 uur (op 26 januari) na de mail respons te geven i.m.v. het doorgeven van de winnaars aan WATT. Op 28 januari maken we de winnaars bekend. Zowel op de website, als via Twitter en Facebook.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars dienen hun legitimatiebewijs mee te nemen naar WATT, ter controle bij de entree.

Good luck!


Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!