'Waarschijnlijk geen Sonisphere Nederland in 2010'

Toegevoegd op dinsdag 26 januari 2010, 12:43
Laatste update dinsdag 26 januari 2010, 12:46
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog

'Waarschijnlijk geen Sonisphere Nederland in 2010'

Een prangende vraag voor veel festivalfanaten in 2010 is: Komt Sonisphere wel of niet naar Nederland in 2010? Als liefhebbers van het Sonisphere initiatief hebben we voor jullie geïnformeerd en het antwoord is: zoals het er nu naar uit ziet niet.

Een definitief oordeel is nog niet gevallen, maar de beslissing valt snel. Die beslissing neigt momenteel naar 'nee'. Dit komt mede door de vele -in onze ogen- negatieve publiciteit, daarnaast is de 2009-editie in Nederland voor de organisatie niet goed geweest voor de portemonnee.

Erg jammer als je je bedenkt dat het festival er in zijn korte bestaan in is geslaagd om een fantastisch festival neer te zetten voor een superprijs. Vorig jaar stonden onder meer Metallica, Lamb Of God, Korn en Slipknot op een podium in Nederland.

Dit jaar is men er bij Sonisphere door keiharde inzet in geslaagd om een fantastisch affiche neer te zetten. Zo mogen een aantal landen genieten van 'The Big Four' (Metallica, Slayer, Anthrax, Megadeth) en krijgt de Engelse editie de beschikking over onder meer Iron Maiden en Rammstein.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!